YAGNA – obred z ognjem s SWAMI ANIRUDDHO

Swami Aniruddha je naš center obiskal poleti z odličnim predavanje o pomenu discipline v duhovni praksi. Joga je širok svet, ki poleg telesnih vaj obsega še veliko več.
Ena izmed vej so starodavni obredi, ki jih je človek izvajal z namenom povezovanja z naravo, kreacijo, Božanskim. YAGNA – OBRED Z OGNJEM poglobi odnos z Božanskim tako, da kot ogenj simbolno očisti naše stare vzorce, občutke, napačne predstave in delovanje, vse, kar nas ločuje od tega, da bi živo izkušali ljubezen. Čisti tudi prostor in prinaša transformacijo na vseh življenjskih področjih.
Tokrat bo Yagna namenjena LAKSHMI NARAYANA, Božanskemu paru, ki predstavlja bogastvo in prvobitni izvor celotne kreacije. Skupaj sta najvišja oblika Božanskega, h kateri se lahko obrnemo.
SWAMI ANIRUDDHA je na duhovni poti že več kot 20 let. Že kot mladenič je v sebi čutil globok klic. Kot mnogi je skušal srečo najti v zunanjih stvareh, a v njih nikoli ni našel zadovoljstva.
Šele ko je leta 2008 spoznal svojega Satguruja Paramahamso Vishwanando, je njegovo duhovno iskanje začelo cveteti.
Zaradi druženja s Paramahamso Vishwanando zadnjih dvanajst let, je Swami Aniruddha imel veliko intenzivnih osebnih izkušenj skupaj s poglobljenim preučevanjem starodavnih hindujskih spisov, ki nosijo resnične skrivnosti življenja.
Vsak dan živi iste nauke in lekcije, ki jih deli z duhovnimi iskalci po vsem svetu.
Njegovo poslanstvo je izboljšati življenja ljudi in jim pomagati doseči Božansko Ljubezen tako, da deli nauke svojega Satguruja.
TERMIN: nedelja, 30.10.2022, 15.00 – 17.30
Dogodka se lahko udeležite brez predhodnega znanja ali izkušenj.
CENA: 27 eur/osebi, 40 eur/družino
INFO in PRIJAVE: prijave@bhaktimarga.si
Toplo dobrodošli!