OM Chanting (OMC) je stara skupinska zdravilna tehnika, ki uporablja univerzalno vibracijo zvoka OM in z njo nudi preobrazbo ter zdravilno podporo vsem ljudem na svetu. OMC je bil ponovno prinesen na svet s pomočjo velikega avatarja (Mahavatar) Babajija in Sri Swamija Vishwanande ter je vključen v sistem Atma Kriya joge.

OM je prvotna vibracija, iz katere izhajajo vse druge vibracije in zvoki in s tem celotno stvarstvo. Ima zelo močen, skladen, uravnovešen in zdravilen potencial. OMC tehnika se uporablja na poseben način in je povečana in okrepljena z blagoslovom mojstrov. OMC se izvaja po vsem svetu. Na voljo je na vseh kontinentih in je dostopna vsem ljudem ne glede na njihovo ozadje. Število krogov znatno narašča.

Pozitivne vibracije mantre OM uravnovešajo fizično, umsko in čustveno telo. Vibracije mantre, pete v krogu, se širijo do 2 km navzven in ustvarjajo harmonijo, mir in enotnost, še nekaj časa po praksi pa ostajajo tudi v vsakem udeležencu in omogočajo širjenje dobrih vibracij kamorkoli greste.

Vedsko znanje se prenaša iz Krishnove piščali v zavest in ušesa ljudi - celo danes! OM Chanting, za katerega je Paramahamsa Vishwananda poskrbel, da se prepeva po vsem svetu, vsebuje prav to kozmično energijo Ghiridari Krišnove piščali. Njen zvok začara, osupne in povzdigne ljudi, srca, hribe in doline ... vse, kjer odzvanja. Ima moč zdraviti tiste, ki se jih ta zvok dotakne in mnogokrat prinese Bhakti solze tistim, katerim zvok prebudi spomin duše. OM Chanting je, tako kot zvočni valovi Krišnove piščali, prebujajoči zvok, ki lahko vodi v razsvetljenje. Številne duhovne tradicije obljubljajo mavrico po močnem deževju, ki naj bi prinesla preporod in transformacijo. Na isti način nam vibracija OM Chanting-a, prinaša preobrazbo na vseh nivojih, ter nam sredi negotovosti in nemira današnjega časa obljublja prihod Nove dobe. -- Mahavatar Babaji

Om Chanting