Večer z Devi Mohan: POTOVANJE DUŠE K SVOJEMU DOMU – predstavitev avtobiografije in zavestni ples

Devi Mohan je navdihujoča ženska z izjemnimi življenjskimi izkušnjami in spoznanji. Mednarodna predavateljica, učiteljica joge, čutnega in meditativnega zavestnega plesa ter energijska terapevtka in humanistka.
Devi navdušuje s svojo širino in energijo.
Ponedeljkov večer bomo preživeli z njo v dveh delih: predstavitev avtobiografije ‘Dom na potovanju duše ene begunke’ ter v nadaljevanju meditatativni zavestni ples.
PREDSTAVITEV AVTOBIOGRAFIJE ‘DOM NA POTOVANJU DUŠE ENE BEGUNKE’, 25.3.2024, 18.00 – 19.00
‘Dom na poti duše begunke’ je intimna, ganljiva in nadvse intrigantna življenjska zgodba o iskanju pravega doma na poti intenzivnega iskanja, velikih izzivov in življenjskih preobratov.
Devi je kot begunka sredi groze in agonije vojne v nekdanji Jugoslaviji, z neverjetno odločnostjo in pogumom tlakovala lastno pot, pri čemer se je zanašala na intuicijo kot glavno vodilo. Na poti je našla svoj izgubljeni dom v luči zavesti, ki jo je preko služenja višjemu namenu združila z njenim duhovnim učiteljem in ljubljenim možem Mohanjijem.
‘Dom na poti duše begunke’ je knjiga o transformativnih izkušnjah, knjiga, ki slavi življenje, moč, da najdemo veselje v najtemnejših trenutkih in pogum, da stopimo iz sence žrtve in postanemo svetilniki drug drugemu, upanje in brezpogojna ljubezen.
Devi Mohan vabi bralce, da se ji pridružijo v globokem doživetju mističnih in čudežnih doživetij in se ob sprehodu skozi njeno avtobiografijo blagoslovijo s sporočilom miru in enotnosti, v objemu globoke ženske ranljivosti in luči božanske ljubezni.
ZAVESTNI PLES, 25.3.2024, 19.15 – 21.00
Priložnost izkusiti to posebno energijo in moč prvinske ženstvenosti skozi ples.
Zavestni ples je izjemno učinkovita meditacija skozi svoboden, nestrukturiran ples. Kot močna tehnika za uravnovešanje čaker- Conscious Dance- prebudi vertikalno dimenzijo bivanja, ko oseba pleše popolnoma osredotočena vase.
Rezultat je čista blaženost in lahkotnost, ki traja še ure po zaključku plesa. Med tem čudovitim procesom pride do globoke notranje poravnave, ko krepimo in uravnovešamo vsako čakro, eno za drugo, pri čemer se navpično povezujemo z višjo zavestjo.
Meditacija s prenosom energije, s katero je Devi opolnomočil njen mož in duhovni mojster Mohanji, vodi do še večjih globin zavesti.
Vabljeni vsi, moški in ženske!
KDO JE DEVI MOHAN?
Devi Mohan je mati, duhovni diplomat, humanitarka, instrument zdravljenja, učiteljica tradicionalne joge in zagovornica najvišjih življenjskih vrednot, ki združujejo ljudi vseh religij in duhovnih poti.
V središču vsega, kar Devi izraža, je Mohan, beseda, ki ne predstavlja samo njenega moža, ampak čisto zavest. Samo ime Devi Mohan je utelešenje enotnosti v zavesti, ljubezni in služenju, enotnosti kot višjega namena, ki mu je Devi posvetila svoje življenje.
Pridružite se prav posebnemu večeru v prisotnosti Velike Duše!
DATUM: ponedeljek, 25.3.2024, 18.00 – 21.00
KDO: Devi Mohan, duhovna učiteljica
LOKACIJA: OM Yoga center, Trg svobode 20, Slovenska Bistrica
CENA:
– predstavitev avtobiografije = donacija
– predstavitev avtobiografije in nakup knjige = 20 eur
– predstavitev avtobiografije, nakup knjige in zavestni ples = 30 eur
– zavestni ples = 30 eur
INFO in PRIJAVE: pišite na shivani.bhaktimarga@gmail.com ali pokličite na 041 834 045 ( Shivani )
Število mest je omejeno!
Toplo dobrodošli.