Vabljeni na Just love večer v Grajski park Slov.Bistrica, četrtek 7.6.2018, 18-21h

DOGODEK JE ODPOVEDAN. HVALA ZA RAZUMEVANJE .
JUST LOVE VEČER V GRAJSKEM PARKU

– SLOVENSKA BISTRICA, ČETRTEK, 7.6.2018, OD 18.00 DO 21.00 –

Družina Bhakti Marga v Slovenski Bistrici pripravlja duhovni večer na temo ljubezni. Samo ljubezen nam namreč omogoča, da lahko spoznamo našo pravo naravo, našo edinstveno sposobnost ljubiti brezpogojno – brez obsojanj, sodb in sebičnosti. Da bi lahko realizirali to neomejeno ljubezen znotraj naših src, moramo preprosto samo ljubiti.

V ta namen organiziramo večer, na katerem bomo podali dve duhovni tehniki, ki nam pomagata razvijati ljubezen v naših srcih – Babaji Surya Namaskar – molitev v gibanju in OM Chanting – skupinsko petje najvišje vibracije v vesolju OM.

Če želimo duhovno rasti, moramo biti sočutni, milostni in ljubeči – najprej do sebe in nato še do vseh ostalih živih bitij. Bhakti Marga se trudi razširiti zavest o Ahimsi – nenasilju, ki je nujno, če želimo, da bo naša Zemlja planet miru. Da bi vam približali in predstavili, kako ta mir vnesti v svoje življenje tudi preko prehrane, vas bomo na dogodku razvajali s stojnico, ki bo ponujala izključno veganske kulinarične dobrote. Veganstvo in happy-cow vegetarijanstvo sta načina prehranjevanja, ki so jima sledili že številni modreci in to je prehrana prihodnosti. Poskusili vas bomo navdihniti s preprostimi in izjemno okusnimi recepti.

Poskrbljeno bo tudi za otroke – za njih pripravljamo delavnico risanja in pisanja na temo Kdo so živali? Tako bodo tudi otroci lahko izrazili svoje občutke do naših živalskih prijateljev, vi pa se boste lahko brezskrbno predali raziskovanju ljubezni znotraj vas.

Just Love večer v Grajskem parku bo organiziran v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja, ki ga prireja Ljudska univerza Slov. Bistrica.

Celoten dogodek in obe delavnici sta brezplačni, zelo veseli pa bomo vsakega prispevka, ki ga bomo namenili humanitarnemu Društvu za zaščito živali Slov. Bistrica.

_________________

BABAJI SURYA NAMASKAR – molitev v gibanju

18.00 – 20.00

Babaji Surya Namaskar pomaga vnesti predanost v gibanje, s kombinacijo čaščenja in zavedanja božanskega, s starodavnim nizom 14 joga položajev. Preprosta vadba s samo 6-8 ponovitvami na dan, lahko nudi enak učinek kot 45 minut Hatha joge: moč, pozitvni energetski tok in čistost uma.

• V telesu uravnava energijo Lune in Sonca
• V preprosto joga vadbo vnaša predanost
• Vsako asano spremeni v molitev hvaležnosti božanskemu

Obvezne prijave na:
shyamala@bhaktimarga.si

S seboj prinesite kakšno podlogo in vodo, zaželjena so udobna oblačila.

OM CHANTING – skupinsko petje zvoka OM

20.00 – 21.00

OM Chanting je starodavna skupinska tehnika zdravljenja, ki jo je današnjemu svetu vrnil Mahavatar Babaji, Guru Paramahamse Vishwanande, da bi pomagal obnoviti ravnotežje in enost v ljudeh in na svetu. Zvok in vibracija sta bistvo ustvarjanja. OM je prvotni zvok, ki ustvarja in se razširja po vesolju. Pripada celotnemu človeštvu ne glede na narodnost, etnično pripadnost ali religijo. Na kolektivni ravni OM Chanting blagodejno vpliva na Mater Zemljo in zdravi okolico, kjer se izvaja. Pri vsakem posamezniku pa OM Chanting uravnoveša fizično, umsko in čustveno telo. OM Chanting vodi k bolj srečnemu življenju.

Prijave niso potrebne. Na voljo bodo stoli za sedeti. Še bolje se boste počutili v udobnih oblačilih 😊.
Vljudno vabljeni v Grajski park .
OM