Vabljeni na drugo predavanje dr. Nikole Žuvele: JYOTISH IN MEDOSEBNI ODNOSI

Vsebina predavanja: zunanji svet od posameznika nenehno želi izmenjavo in udejstvovanje, zato so medosebni odnosi najpomembnejši del našega življenja. Jyotish kot starodavna indijska metoda proučevanje posameznika, katere se je posluževal tudi švicarski psihoterapevt C. G. Jung v svoji praksi, na najboljši način pojasni dinamiko odnosov in daje uvid v pogoste prekinitve odnosov. Na tem predavanju nam bo dr. Nikola Žuvela skozi elemente jyotisha in psihoterapije osvetlil aspekte prekinjanja odnosov in kako si v resnici zatiskamo oči pred lastnimi prikritimi vzorci obnašanja, ki pripeljejo do razdorov. Mnogokrat se astrološke metode zavijajo v idejo karmičnih vzorcev in determiniranosti, zato je potreben širši psihološki pristop in vpogled v lastne ponotranjene in priučene vedenjske vzorce, ki nas vodijo v konflikte in razhajanja.
Jyotish tako predstavlja luč, ki osvetli posameznikovo notranjost in dinamiko odnosov z zunanjim svetom ter nam omogoča osebnostno rast in zorenje.
Več informacij na : http://vedski-jyotish.net/

O predavatelju: dr. Nikola Žuvela, psihoanalitik in jyotish svetovalec, rojen 1975 v Zagrebu. Od 1992 intenzivno ukvarjanje z meditacijo, študijem zahodne in vzhodne filozofije, psihologije in doktorat na Filozofski fakulteti iz filozofije in nezavednega. Pisanje znanstvenih člankov ter knjig . Po končanem študiju jyotish astrologije leta 2000 objave mnogih člankov v Vjesniku, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa. Od 2002. tudi učitelj joge in meditacije. Med vikendi organizira sledeče delavnice: Deprogramiranje medosebnih odnosov, Odnosi in samozavest, individualna in skupinska svetovanja o partnerskih odnosih. Avtor sledečih knjig: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu, O ljubavi. Z dolgoletnimi izkušnjami osebnega svetovanja in 25 let osebnih izkušenj ter izobraževanj daje globok vpogled v medosebne vzorce in odnose.

Termin drugega predavanja: nedelja, 17.12.2017, 18.00 – 20.00

Lokacija: OM Yoga center Slovenia, Trg svobode 18, 2310 Slovenska Bistrica

Cena: donacijski prispevki. Polovica donacij bo namenjena zapuščenim živalim Društva za zaščito živali Slov. Bistrica

Prijave: obvezne po emailu manicamacek@gmail.com ali tel.041 834 045

OM SHANTI