Tečaji Atma Kriya joge v OM centru

Dragi jogisti,

v OM joga centru je ves čas dinamično. Nudimo dodatna duhovno-psihološka izobraževanja,  ki vodijo posameznika v srečnejše in mirnejše življenje.

V januarju, februarju in marcu bomo gostili certificirane učitelje posebne tehnike Atma Kriya joga, Bhakti Marge.

Kaj je Atma Kriya Yoga?

Atma Kriya Yoga je učinkovit sistem joge in se širi po svetu z namenom, da bi dvignili “zavest srca” ljudi. Atma pomeni duša, kriya pomeni zavedanje dejanj. Atma Kriya Yoga (AKY) nam pomaga zavedati se prisotnosti Božanskega v vsem kar počnemo.

Sestavljena je iz individualnih in močnih vaj, ki hitro pospešujejo duhovni razvoj in odpirajo (duhovno) srce za brezpogojno ljubezen (ljubezen brez pričakovanj). To je joga za današnji čas.

AKY predstavlja obliko Kriye, ki nam jo je podaril Mahavatar Babaji zato, da bi lahko ljudje dosegli božanskost v sebi. Leta 2007 jo je predal svojemu učencu Paramahamsi Sri Swamiju Vishwanandi z namenom, da bi pomagala človeštvu napredovati v razsvetljeno stanje zavesti, kakršno ta svet nujno potrebuje. AKY je niz jogijskih tehnik, ki resnično pomagajo, da oseba, ki jih izvaja, deluje iz srca in živi iz ljubezni. Tehnike pripeljejo do združitve telesa, uma in duha. Odstranjujejo karmo, umirijo um, ustavijo proces staranja, povečajo energijo ter obnovijo telesno zdravje in vitalnost. Podarjen je tudi Shaktipat, ki učencu omogoči še hitrejši napredek v njegovi praksi joge in popolni izkoristek tehnik, ne samo njenih delnih koristi.

AKY je sestavljena iz intenzivnih vaj: petja manter, vizualizacije, meditacije na zvok, pranayame, meditacije na posamezne čakre, mudre, asane in OM Chanting. Vse omenjene tehnike so namenjene le enemu cilju – odkrivanju ljubezni znotraj nas in v naši duši.

Z veseljem sporočamo, da bodo v torek, 16.1.2018, 19.45, na rednem OM Chantingu prisotni vsi Atma Kriya joga certificirani učitelji v Sloveniji.
Skupaj nam bodo predstavili dobrobiti te tehnike, sami pa boste lahko tudi osebno poklepetali z njimi.
V nadaljevanju nekaj besed o njih:

– KATARINA HÖLZL ( Madhuri ): je na duhovni poti učenja že od mladih let. Je iniciirana in certificirana Atma Kriya Yoga učiteljica, Simply Meditation učiteljica, OM Chanting voditeljica in Bhakti Marga Simply Meditation koordinator za Slovenijo.

– PATRICIJA JURAK ( Geeta ): Že vso življenje me moje srce vodi po poti raziskovanja in spoznavanja duhovne resnice. Pred štirimi leti me je pripeljalo v varen objem mojega Sat Guruja Paramahamse Vishwanande. Skozi Njegovo milost sem dobila priložnost postati učiteljica meni zelo domače Atma kriya yoge in deliti to znanje ter blagoslov tudi z drugimi.
Moja srčna želja je, da bi čimveč ljudi prejelo ta blagoslov Mahavatarja Babajija in realiziralo svoj namen .

– PETER LONČARIČ ( Anandadas ): je na svojo duhovno pot stopil pred 12 leti, ko so ga zažela zanimati vprašanja smisla življenja, bivanja, ljubezni in delovanja na našem planetu. Je predan učenec Paramahamse Vishwanande, koordinator in učitelj Atma Kriye joge, ki nerad izpostavlja sebe in raje na prvo mesto postavlja mir, ljubezen, kreativnost in delo z ljudmi.

Veselimo se druženja z vami.

OM Shanti