Tečaj Simply Meditacija

Meditacija je lahko preprosta in z lahkoto učljiva. Tečaj je zasnovan za vsakodnevno zaposlene osebe, ki želijo živeti bolj uravnoteženo in pristno življenje.
Med tečajem spoznamo nabor različnih vaj / tehnik, ki jih lahko uporabljamo med svojimi dnevnimi aktivnostmi ali v svoji vsakodnevni meditaciji. Tehnike imajo različne namene in učinke – nekatere pomirjajo, nekatere prečiščujejo, nekatere nam pomagajo, da v življenju čutimo več ravnovesja in ljubezni.
-> UMIRJANJE UMA
Tehnike SimMed delujejo tako, da utišajo neskončno aktivnost uma. To sprosti telo, poglobi notranji mir in izboljša koncentracijo. Pridobimo več jasnosti in sporobnosti odločanja ter samozavesti.
-> IZKUŠANJE LJUBEZNI
Ko se um utiša in se pozornost premakna v srce, se prebudi ljubezen, ki že obstaja v nas. Ta ljubezen je vodilo do trajne sreče. Sočutje do sebe in drugih privabi več veselja in pozitivnosti.
-> RAVNOVESJE UMA IN SRCA
SimMed harmonizira um in srce. Pomaga nevtralizirati burna čustva in zmanjšati medosebne konflikte. Redna vadba okrepi nevtralnost na stres, imunski sistem in živčni sistem.
Predhodno znanje ali izkušnje niso potrebne.
TEČAJ POTEKA V ŽIVO ali ONLINE preko Zoom aplikacije.
TERMIN: sobota, 23.10.2021, 10.00 – 13.00
PRIJAVE in INFO:
Manica Maček – Shivani:
shivani.bhaktimarga@gmail.com, 041 834 045
CENA TEČAJA:
65 eur zaposleni (55 eur za študente, brezposelne in upokojence)
Toplo dobrodošli.