Tečaj Atma Kriya Yoge

SPOZNAJ BREZPOGOJNO LJUBEZEN
Atma Kriya Yoga je najmočnejša oblika joge v današnjem svetu, saj odpira srce transformacijski moči Ljubezni in pomaga vpeljati zavedanje duše v vse kar počnemo. Več tisoč let stare tehnike kriye, ki v svoji izvirni obliki prihajajo od Mahavatarja Babajija, so bile tisočletja skrite pred širšo javnostjo. Danes je Atma Kriya Yoga z milostjo obeh Kriya joga Mojstrov: Mahavatarja Babajija in Paramahamse Vishwanande, dostopna vsem.
Med tečajem bo kriya jogi (izvajalec Atma Kriya Yoge) iniciiran v starodavne tehnike Atma Kriya Yoge, kot so: japa, pranayama, meditacijske asane in mudre, ki posameznika dvignejo in očistijo. Na koncu tečaja Kriya jogi prejme Shaktipat. Zaradi Shaktipata je Atma Kriya Yoga najmočnejša oblika joge današnjega časa. To je energija starodavne joga tradicije, ki se prenese na Kriya jogija. Atma Kriya Yoga tradicija povezuje mnoge velike Mojstre joge, kar jih je svet kdajkoli poznal.
Shaktipat zagotavlja uspešnost tehnik in varnost izvajalca. Omogoča mu hiter napredek v tehnikah in doseganje ne le nekaj omejenih koristi, pač pa polnost tega, kar ponuja Atma Kriya Yoga.Skrivnosti prakse se ne najde v tehniki; spoznate jo lahko le, ko tehnike izvajate z ljubeznijo in zavedanjem Božanskega. Ko so vaša dejanja prežeta s predanostjo, se praksa spremeni v skupnost z Bogom.
Atma Kriya Yoga je primerna za vsakogar.
Izvajamo jo samostojno doma. Tehnike si individualno prilagodimo glede na čas, ki ga imamo na razpolago.
DOGODEK BO POTEKAL ON-LINE PREKO ZOOM APLIKACIJE ALI INDIVIDUALNO PO DOGOVORU.
PRIJAVE in INFO:
Manica Maček – Shivani:
shivani.bhaktimarga@gmail.com, 041 834 045
CENA TEČAJA:
180 eur (150 eur za študente, brezposelne in upokojence)
bhaktimarga.si