Spletni blagoslov ( Daršan ) učitelja Paramahamsa Vishwanande

Dragi jogisti,

 

ali ste že kdaj pogledali v oči duhovnega Učitelja?

Ko se vzpenjate po stopnicah v dvorano OM Yoga centra, vas spremljajo na zidu slike Učiteljev, ki so nam predali znanje in ljubezen joge.

Namen, kot tudi končni cilj joge je spoznanje Atme, Božanskosti, znotraj nas.

 

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda je Mojster, ki je spoznal Boga in stalno živi v enosti z Božanskim. Živi v osrčju Evrope. V zadnjih časih, ko je fizični stik omejen, po spletu daje blagoslove = Daršane.

Daršan pomeni videti, biti viden v Božanskosti znotraj nas. Pomeni ‘božanski pogled’.  Vpogled v Božanskost je neponovljiva izkušnja s polno realiziranim Učiteljem, ki posamezniku pomaga fizično, čustveno in duhovno napredovati.

Darshan Paramahamsa Vishwanande odpira srce za brezpogojno ljubezen, ki jo vsak posameznik doživi enkratno.

Je brezplačen dogodek, potreben je le računalnik s kamero, ali telefon s kamero, ter instalirana brezplačna Zoom aplikacija.

Paramahamsa Vishwananda bo dal spletni daršan posebej za Slovenijo in njene sosednje države v TOREK, 4.8., ob 18.00.

Prijave:TUKAJ

**Ob prijavi se boste na spletni strani najprej registrirali in na svoj e-naslov prejeli povezavo za potrditev registracije, nato se boste lahko na dogodek prijavili. Nadaljnja navodila za namestitev aplikacije Zoom na vaš računalnik in telefon, boste prejeli na vaš e-naslov s prevodom v slovenski jezik. Celoten dogodek bo preveden. Za kakršnakoli vprašanja in pomoč sem vam na voljo, Manica ( 041 834 045 ).

Želimo vam nepozabno doživetje.