PREUSMERI UM – delavnica Project Mantra

PREUSMERI UM – delavnica Project Mantra
Project Mantra je brezplačen, voden program, ki pomaga postopoma graditi preprosto in kljub temu močno prakso ponavljanja manter v 40-ih dneh. Program je idealen za začetnike, ki iščejo preprosto, učinkovito orodje za pomoč pri utišanju uma, odpiranju srca in pridobivanju pozitivnejšega pogleda na življenje.
• Pomiri pretirano aktivnost uma
• Celotno bitje napolni z vibracijo Božanske Ljubezni
• Vzpostavi pozitivno vsakodnevno navado povezovanja z Božanskim znotraj nas
‘PONAVLJANJE BOŽANSKIH IMEN Z VSAKIM DIHOM NAJPREJ SPREMENI VAŠO NOTRANJOST. V SEBI ZAČUTITE VESELJE, SVOBODO, SREČO. TO PA NE OSTANE SAMO V VAS, AMPAK SIJE TUDI NAVZVEN. POSTANETE INSTRUMENT BOŽANSKE LJUBEZNI.’
PARAMAHAMSA VISHWANANDA
Project Mantra – preusmerjanje uma
Ponavljanje mantre je učinkovit način za nadzor nemirnega uma. Z rednim ponavljanjem mantre, lahko um usposobimo, da se osredotoči na nekaj pozitivnega – kot so Božanska imena – namesto, da ga pustimo se vrteti okoli nenehnih notranjih sodb. Mantre se uporabljajo že tisočletja in so osnovni del vsake duhovne tradicije. So predhodnik današnjih afirmacij.
Project Mantra – odpri svoje srce
Moč mantre se ne skriva v njenem pomenu, temveč v njeni vibracijski frekvenci. Najmočnejše mantre so brezčasna sanskrtska imena Božanstev. Vsak zlog ustvari vibracije, ki prebudijo in odražajo božanske kvalitete kot so mir, pogum, ljubezen, sočutje in sprejemanje. Skrivnost je v ponavljanju z ljubeznijo in predanostjo, saj to odpira srce, okrepi vibracijo in omogoča, da izkusite Božansko Ljubezen.
Project Mantra – razvijanje pozitivne navade
40 dni je potrebnih, da transformacijska moč prakse ustvari dolgotrajno spremembo v zavesti. V tem času boste lahko opazili, da boste imeli bolj pozitiven pogled na življenje, izboljšano koncentracijo, večje samozavedanje in manj presojanja do vas in drugih.
ON-LINE DELAVNICA
SOBOTA, 16. JANUAR 2020
11.30 – 13.00
Preko aplikacije Zoom.
Cena:
prostovoljni prispevki
Več info na:
neja.dover@gmail.com
_____________________
Pred delavnico si na svoj računalnik, tablico ali telefon prenesite aplikacijo Zoom: https://zoom.us/download
Na dan delavnice se dogodku pridružite preko spodnje povezave:
https://us02web.zoom.us/j/85753314243
Meeting ID: 857 5331 4243