Predavanje: MENSTRUALNE MOTNJE, predavatelj Andrea Cattapan

PREDAVANJE: MENTRUALNE MOTNJE z predavateljem Andrea Cattapan

 

V skladu z luninim ciklom, z nebesnimi vplivi, ki jih Luna prenaša na vso naravo in z neprestanimi različicami lunarnih faz, je ženska tekom njenega življenja predmet mnogih različnih vplivov in neprenehnih sprememb, dan za dnem. Vse to se izraža v njenem telesu, psihi, čustvenih in vedenjskih nihanjih ter znotraj njene notranjosti. Hormonske spremembe, fizično neravnovesje, stres, utrujenost, menstrualni cikel, nosečnost in menopavza so nenehne in stalne naravne fiziološke spremembe, ki jih je mogoče podpreti in jim pomagati ter s tem preprečiti, da bi povzročile nelagodje in stisko.

 

Andrea Cattapan alkimist, naturopat, iridolog in strokovnjak naravne medicine bo predstavil skupne vzroke vseh menstrualnih motenj s katerimi se srečujemo ženske. Posegel bo v fizične, psihične, čustvene, vidne in nevidne sile, ki vplivajo na zapleten ženski univerzum. Njegovo poznavanje naravnih principov ter občutljivost za žensko naravo sta neprecenljivi vir razumevanja in pomoči. Podal bo efektivne ter konkretne nasvete, pripomočke in pristope, ki prispevajo k razreševanju številnih, občutljivih in zapletenih ženskih težav.

 

Vabljene vse, ki se soočate z napornim menstrualnim ciklom (psihično ali fizično), z izostankom rednega cikla, miomi, cistami, bolečimi, bogatimi ali šibkimi menstruacijami… in vse, ki s trudom pričakujete novo življenje.

 

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku in bo prevedeno v slovenski jezik.

 

TERMIN : NEDELJA, 7.4.2019, ob 19:00

 

LOKACIJA : OM YOGA CENTER

Trg svobode 20

SLOVENSKA BISTRICA

( novi prostori v oranžni hiši. Greste skozi podhod hiše Trg svobode 18, do dvorišča in oranžne hiše, vhod skozi DESNA vrata v prvo nadstropje ).

 

CENA: Prispevek za udeležbo je 10 € (ni pa pogoj, posebej za dijake in brezposelne).

 

Dobrodošli.