Predavanje JYOTIŠ Astrologije: KAJ NAM PRINAŠA LETO 2023? V ŽIVO in ONLINE z dr.Nikolo Žuvelo

Vsako leto gostimo dr. Nikolo Žuvelo, ki nam je napovedal leti 2020 in 2021 kot transformativni.
Ponovno se bomo srečali z njim 5. novembra 2022, kjer bo s pomočjo Jyotiš astrologije na predavanju govoril o dogodkih v prihodnjih letih, v kakšnem stanju je človeštvo in kakšne skrite vsebine se nam ponovno odkrivajo.
Astrologija ne predstavlja samo prihodnjih dogodkov, ampak kaže, kaj se iz naše psihe manifestira v zunanjem svetu in kar moramo vedeti. Konstelacije govorijo o ponavljajočih se vzorcih in na podlagi teh temeljev lahko napovemo prihodnost. Trenutno obdobje, v katerem se nahajamo, ima svojo zgodovino v Saturnovem vzorcu, ki v tradicionalnem astrološkem učenju predstavlja karmo. Kljub temu pa v moderni dobi in s prihodom spoznanj o psihi in duhovnosti, ki nam jih je razkril C. G. Jung, lažje razberemo pomen tega vzorca in zakaj prihaja do nas ter zakaj se ponavlja. Branje prihodnosti je jasnejše, če se sprejme nauk o duši in njenem razvoju. Če te poti ne sprejmemo, potem so posledice, ker človek dolgotrajno ne najde izpolnitve v hedonizmu. Saturn ali naša senca je tisti del osebnosti, ki se ga bojimo sprejeti. Kaj nam želi povedati o tem obdobju, boste več slišali na predavanju.
PREDAVATELJ: dr. Nikola Žuvela.
Končal je študij filozofije in verskih znanosti ter doktorski študij. Napisal je sedem knjig o odnosih in se zadnjih 22 let ukvarja s svetovanjem in terapijo. S temo odnosov pa se ukvarja zadnjih 30 let z Jungovo psihoterapijo, objavlja članke in knjige.
TERMIN: sobota, 5.11.2022, 19.00 – 20.30
CENA: donacije
PRIJAVE: so OBVEZNE po elektronski pošti manicamacek@gmail.com ali telefonu 00386 41 834 045
Predavanje v ŽIVO bomo prenašali tudi ONLINE z Zoom aplikacijo.
Toplo dobrodošli.