Predavanje Inteligenca rastlin v nedeljo, 28.10.2018

Predavanje INTELIGENCA RASTLIN – starodavna modrost v današnjem času

Uporaba rastlin za zdravo, harmonično in uravnovešeno počutje je v človeški zgodovini prisotna že od prvih civilizacij. Cvetno terapijo in rastline so uporabljali že v davni Lemuriji, Atlantidi pa kasneje v Mezopotamiji, Starem Egiptu, Indiji in na Kitajskem. Vse do danes obdržano tradicijo najdemo v vseh kulturah – poznamo Bachove, avstralske, brazilske, italijanske …. cvetne esence, vsake s svojo specifično formulo, načinom pridelave, filozofijo in učinki. Vsem pa je skupno mistično in globoko poznavanje rastlinskega sveta, ki človeka podpira in oskrbuje na vseh ravneh njegovega obstoja.

Cvetna terapija je od nekdaj služila kot naravno sredstvo za podpiranje splošnega zdravja, saj cvetne esence kot pravi ključ v človeku odpirajo vrata, ki vodijo v procese razrešitve neharmoničnih stanj v popolno ravnovesje. Da bi razumeli rastlinski svet in njegovo povezavo s človekom, moramo neizogibno pogledati v esenco Kreacije in poiskati povezave, ki so očem nevidne pa vendar šele njihovo razumevanje daje odgovore na mnoga vprašanja, ki si jih dandanes ne znamo razlagati.

Pogled iz drugega zornega kota nam omogoča razumeti od kod izvirajo naša nezadovoljstva, trpljenje, nenehen boj in bolezenska stanja ter ob enem ponuja odgovore kako lahko vse omenjeno pustimo za seboj, s tem da se zatečemo v naravo – v objem Matere Zemlje in njeno nenehno skrb za vsa bitja.

Predavanje bo vodil Andrea Cattapan, po rodu Italijan – terapevt (naturopat/iridolog) – ki že skoraj dvajset let preučuje, spremlja in prakticira nauke Alkimije, iridologije, naravne medicine, naturohigiene, tehnično zdravstvene in ljudske (komplementarne) medicine. Pri svojem delu sledi naravnim pristopom in »zavestni medicini«, kot pomoč pri razreševanju fizičnih težav in eksistencialnih neravnovesij. Njegovo poslanstvo zajema prenos naravnih disciplin, kot starodavne »umetnosti skrbi za človeka«, ki je fizična in subtilna ter prisotna v vseh starodavnih civilizacijah, v prihodnje generacije preko svojih izkušenj, znanja, principov in učenja. Naravno medicino obravnava kot umetnost zdravljenja in podpiranja namenov vsakega Duha kot posameznika, preko svetlobe zavesti in zavedanja na svoji življenjski poti.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku in bo prevedeno v slovenski jezik. Udeležba je brezplačna.

KDAJ IN KJE BO PREDAVANJE:

NEDELJA, 28.10.2018, ob 18 h
OM YOGA CENTER SLOVENIA
Trg svobode 18, 2310 Slovenska Bistrica

DODATNE INFORMACIJE po telefonu : 031 721 092, Rosanda

OM.