OM Chanting v Grajskem parku Slov. Bistrica

OM CHANTING V GRAJSKEM PARKU SLOVENSKA BISTRICA

OM Chanting (OMC) je stara skupinska zdravilna tehnika, ki uporablja univerzalno vibracijo zvoka OM in z njo nudi preobrazbo ter zdravilno podporo vsem ljudem na svetu. OMC je bil ponovno prinesen na svet s pomočjo velikega avatarja (Mahavatar) Babajija in Sri Swamija Vishwanande ter je vključen v sistem Atma Kriya joge.

OM je prvotna vibracija, iz katere izhajajo vse druge vibracije in zvoki in s tem celotno stvarstvo. Ima zelo močen, skladen, uravnovešen in zdravilen potencial. OMC tehnika se uporablja na poseben način in je povečana in okrepljena z blagoslovom mojstrov. OMC se izvaja po vsem svetu. Na voljo je na vseh kontinentih in je dostopna vsem ljudem ne glede na njihovo ozadje. Število krogov znatno narašča.

Pozitivne vibracije mantre OM uravnovešajo fizično, umsko in čustveno telo. Vibracije mantre, pete v krogu, se širijo do 2 km navzven in ustvarjajo harmonijo, mir in enotnost, še nekaj časa po praksi pa ostajajo tudi v vsakem udeležencu in omogočajo širjenje dobrih vibracij kamorkoli greste.

V sodelovanju z Ljudsko univerzo Slov. Bistrica v sklopu Tedna vseživljenskega učenja pripravljamo poseben OM Chanting, ki bo potekal v Grajskem parku Slov. Bistrica.

TERMIN: torek, 14.5.2019, 19.45 – 21.00

LOKACIJA:

V primeru lepega vremena Grajski park Slovenska Bistrica, Grajska ulica 11

V primeru slabega vremena prostori pod OM Yoga centrom, Trg svobode 20 (pritličje )

PRISPEVEK: donacije

INFO in PRIJAVE: Rosanda ( email: prematmikadasi@gmail.com )

Toplo dobrodošli!