Individualne jyotish konzultacije ter delavnica Osnove Jyotish astrologije z dr. Nikolo Žuvelo – 18.03.2018

Veseli nas, da bomo ponovno gostili dr. Nikolo Žuvelo, jyotish svetovalca ter Jungovskega psihoanalitika iz Zagreba.

Nikola bo z nami celo nedeljo, od jutranjih ur z individualnimi jyotish konzultacijami, kjer lahko poglobljeno spoznate svoje osebnostne lastnosti, vedenjske vzorce, karmične lekcije … Individualna konzultacija traja cca.1 uro in bo po prejemu vaše prijave terminsko določena. V popoldanskih urah se bomo na delavnici spoznavali z Osnovami Jyotish astrologije.

Jyotish je Božanska luč.
Posamezniku na podlagi osebnih rojstnih podatkov odkriva naš karakter, notranje konflikte, razkrije našo karmo, ki jo nosimo s seboj iz prejšnjih življenj in se manifestira v sedanjosti in prihodnosti. Prav tako pa nam jyotish razkrije kompatibilnost s partnerjem v partnerskem odnosu.
Metoda vpogleda v posameznika, ki jo uporablja dr. Žuvela, izhaja iz psihoanalize C.G. Junga.
Več o jyotishu: http://vedski-jyotish.net/sto-je-saa/

Konzultacija traja cca. 1 uro, cena = 50 eur.

Individualne konzultacije bodo potekale v nedeljo, 18.03.2018, med 10 – 17.00.

Prijavo na individualno konzultacijo pošljite na email: manicamacek@gmail.com ali tel: 041 834 045.

Med 18-21.30 bo potekala delavnica Osnove Jyotish astrologije za vse tiste, ki želite poglobljeno spoznati, kako jyoish deluje, kako se razkriva naš karakter, karma, delovanje v medosebnih odnosih …

Vsebina delavnice: na tej delavnici bomo spoznavali osnovne aspekte jyotish astrologije. Prvi del delavnice bo zajemal teorijo : kaj je jyotish, kakšne zvrsti jyotisha obstajajo. Drugi del delavnice bo posvečen pomenu planetov in hiš. V tretjem delu bomo teorijo povezali v praktičnih primerih različnih jyotish astroloških natalnih kart in uvideli, kako jyotish deluje v praksi.
Jyotish tako predstavlja luč, ki osvetli posameznikovo notranjost in dinamiko odnosov z zunanjim svetom ter nam omogoča osebnostno rast in zorenje. Indijski modreci, rishiji, so pred 8000 l. odkrivali znanja jyotish astrologije, ki se še danes tradicionalno uporablja v indijski civilizaciji. V zahodnem svetu pa se najpogosteje uporablja za izračun kompatibilnosti parov.
Prvotno je jyotish predstavljal znanje astronomskih gibanj, kar je pripomoglo k razumevanju indijskih svetih spisov, Ved. Danes pa ga bolj uporabljamo za odkrivanje našega karakterja, razumevanje notranjih konfliktov, pri čemer lažje razumemo svojo prinešeno karmo iz prejšnjih življenj ter njeno manifestacijo v sedanjosti in prihodnosti.
Jyotish nam prav tako razkriva kompatibilnost parov, ki se po indijski tradiciji izvede pred vstopom v zakon.
Več informacij na : http://vedski-jyotish.net/

O predavatelju: dr. Nikola Žuvela, psihoanalitik in jyotish svetovalec, rojen 1975 v Zagrebu. Od 1992 intenzivno ukvarjanje z meditacijo, študijem zahodne in vzhodne filozofije, psihologije in doktorat na Filozofski fakulteti iz filozofije in nezavednega. Pisanje znanstvenih člankov ter knjig . Po končanem študiju jyotish astrologije leta 2000 objave mnogih člankov v Vjesniku, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa. Od 2002. tudi učitelj joge in meditacije. Med vikendi organizira sledeče delavnice: Deprogramiranje medosebnih odnosov, Odnosi in samozavest, individualna in skupinska svetovanja o partnerskih odnosih. Avtor sledečih knjig: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu, O ljubavi. Z dolgoletnimi izkušnjami osebnega svetovanja in 25 let osebnih izkušenj ter izobraževanj daje globok vpogled v medosebne vzorce in odnose.
Termin delavnice: nedelja, 18.03.2018, 18.00 – 21.30
Lokacija: OM Yoga center Slovenia, Trg svobode 18, 2310 Slovenska Bistrica
Cena: 60 eur
Prijave: obvezne prijave na delavnico ali po emailu: manicamacek@gmail.com ali telefonu 041 834 045.

Vljudno vabljeni.