Humanitarni dogodek : POSADIMO DREVO OB DNEVU ZEMLJE

Dragi jogisti,

narava nam kaže brezpogojno sprejemanje in ljubezen.

Drevesa sprejmejo vsakogar, ne glede na spol, raso, vero ali barvo kože. Dajo nam senco, plodove, zavetje ter dom živalskemu svetu. Ničesar ne pričakujejo v zameno, samo mirno živijo, potrpežljivo rastejo in prosto dajejo. Če jih človeška roka ne poseka, ostanejo tukaj za naše potomce.

Nekaj statistike:  46% svetovnih gozdov je uničenih, vsake 1.2 sekunde človek uniči gozd v velikosti nogometnega igrišča, dnevno se poseka 80.000 hektarjev gozdov, 1.6 milijarde ljudi predstavljajo gozdovi preživetje, 80% živalskim vrstam gozdovi dajejo dom….

Vsi veliki duhovni Učitelji vzpodbujajo k pogozdovanju v zavedanju pretečih naravnih katastrof in uničenju.

Ekipa OM Yoga centra bo ob svetovnem Dnevu Zemlje v sodelovanju s Komunalo Slovenska Bistrica ponovno posadila drevo. Spremljal pa nas bo tudi program z duhovno vsebino: vadba joge – Pozdrav soncu in skupinsko petje mantre OM ( OM Chanting ).

Pridružite se lahko na več načinov: nam v živo ali sami v svojem kraju organizirate sajenje drevesa. Lahko projekt izpeljete sami in drevo posadite na svoji domači zemlji. Ali se povežete z lokalno skupnostjo, povabite občane in drevo posadite na občinski zemlji.

KDO: vsi, tudi otroci
S KOM: ekipa OM Yoga centra v sodelovanju s Komunalo Slovenska Bistrica
KDAJ: četrtek, 22.4., 18.00 – 20.00
KJE: širom sveta
KOLIKO: po želji donacija
SPREMLJEVALI PROGRAM: vadba joge – Pozdrav soncu in skupinsko petje mantre OM ( OM Chanting )
INFO: email: manicamacek@gmail.com ali telefon 041 834 045
Veselimo se druženja z vami .
OM Shanti