Delavnica VEGANSKE KUHINJE

Ena izmed osnovnih vrednot v jogi je Ahimsa, kar pomeni nenasilje oz. delovanje v skladu z najmanjšim možnim škodovanjem sebi in vsem živim bitjem.
Nenasilje se začne na našem krožniku z vsakodnevnim vnosom hrane.
Zadnje desetletje je v Sloveniji porast veganstva. To pomeni, da naša hrana ne vsebuje ničesar živalskega in je izključno rastlinska. Morda nas zanima, kako preprosto, hitro, zdravo in okusno pripraviti veganske obroke, ter pri tem uporabljati čim več lokalne hrane. Morda smo športno aktivni, pa vendar se želimo rastlinsko prehranjevati. Ali pa nam denarnica ne omogoča nakupa drage, izbrane hrane.
Na Delavnici veganske kuhinje se bomo pod spretno roko Mirne Polanec učili preprosto in hitro vegansko kuhati. Z več desetletji izkušenj nam bo Mirna s svojim bogatim znanjem razkrila, kako se uravnoteženo vegansko prehranjevati, reševali bomo tudi vmesne dvome in dileme glede dodatkov k prehrani in delili informacije o ugodnih nakupih.
Ob koncu delavnice bomo pripravljeno hrano tudi pojedli.
Po delavnici se lahko ob 19.00 še pridružite predavanju dr. Miloš Židanika: Kako do zdravja z veganstvom?
Dobrodošli prijatelji veganske kuhinje!
TERMIN: sobota, 4.2.2023, 15:00 – 18:00
KDO: delavnico bo vodila dolgoletna veganka in odlična kuharica, Mirna Polanec
LOKACIJA: OM Yoga center, Trg svobode 20, Slov. Bistrica
CENA: 35 evrov
PRIJAVE IN INFO: po emailu na manicamacek@gmail.com ali tel. 041 834 045 ( Manica/Shivani ) najkasneje do 1.2.2022 oz. do zapolnitve prostih mest.
Veselimo se druženja z vami.