Delavnica VEGANSKE KUHINJE

Ena izmed osnovnih vrednot v jogi je Ahimsa, kar pomeni nenasilje oz. delovanje v skladu z najmanjšim možnim škodovanjem sebi in vsem živim bitjem.
Nenasilje se začne na našem krožniku z vsakodnevnim vnosom hrane.
Zadnje desetletje je v Sloveniji porast veganstva. To pomeni, da naša hrana ne vsebuje ničesar živalskega in je izključno rastlinska. Morda nas zanima, kako preprosto, hitro, zdravo in okusno pripraviti veganske obroke, ter pri tem uporabljati čim več lokalne hrane. Morda smo športno aktivni, pa vendar se želimo rastlinsko prehranjevati. Ali nam denarnica ne omogoča nakupa drage, izbrane hrane.
Na Delavnici veganske kuhinje se bomo pod spretno roko Mirne Polanec učili preprosto in hitro vegansko kuhati. Tomaž Tišler pa nam bo s svojim bogatim znanjem razkril, kako se uravnoteženo vegansko prehranjevati v športu, reševali bomo tudi vmesne dvome in dileme glede dodatkov k prehrani in zdravstvena vprašanja.
Delavnica poteka kot del programa Jesenskega oddiha v objemu narave. Vendar se lahko delavnice udeležite vsi.
Dobrodošli prijatelji veganske kuhinje!
TERMIN: nedelja, 18.9.2022, 10:00 – 13:00
KDO: delavnico bosta vodila dolgoletna vegana in odlična kuharja, Mirna Polanec in Tomaž Tišler
LOKACIJA: Apartmaji Planina pod Šumikom, Planina pod Šumikom 19, 2316 Zgornja Ložnica
CENA: 35 evrov
PRIJAVE IN INFO: po emailu na manicamacek@gmail.com ali tel. 041 834 045 ( Manica/Shivani ) najkasneje do 16.9.2022 oz. do zapolnitve prostih mest.
Veselimo se druženja z vami.