Delavnica joge: USTVARJANJE VIZIJE z učiteljico Uršo Umek

Delavnica joge: USTVARJANJE VIZIJE

z učiteljico Uršo Umek

Ob prehodu v novo leto pogosto začnemo s pisanjem novoletnih zaobljub – »zdaj pa res moram jesti bolj zdravo«, »zdaj pa res začnem redno vaditi jogo«, »zdaj si bom res vzel/-a dovolj časa zase«, ipd. Pogosto pa so te zaobljube precej površinske, ne začutimo jih v polnosti s svojim srcem in pogosto niti ne odražajo kaj je v resnici tisto, kar čutimo, da nam trenutno v življenju ne služi več in bi radi to spremenili. In ravno to so lahko razlogi, da se teh zaobljub držimo le kratek čas, nato pa ponovno zaidemo na svoja stara pota.

Na delavnici bomo z jogijsko prakso prebudili svoj srčni center, z različnimi tehnikami ozavestili kaj je tisto, kar zares želimo spremeniti v svojem življenju, zakaj si to želimo in kaj je naslednji korak, ki ga lahko naredimo.

Globoko se bomo potopili v novo vizijo našega življenja in kar je najpomembnejše –  odkrivali bomo konkretne ideje, ki jih lahko uporabimo takoj in tako stopimo na pot kreiranja svojega življenja.

Vsak dan sprejemamo ogromno odločitev – zakaj ne bi izbrali tistih, ki v nas prebujajo radost in nas vodijo k življenju, ki ga zares želimo živeti.

 

Termin delavnice: petek, 25.1.2019, 18.00 – 20.00

Lokacija: OM Yoga center, Trg svobode 18 ( 1.nadstr. ), Sloven. Bistrica

Cena: 15 eur

Prijave na email: manicamacek@gmail.com ali tel. 041 834 045  do zapolnitve prostih mest.

Število mest na delavnici je omejeno.

 

Toplo dobrodošli!

OM