Skrivnost Manter – predavanje in petje Manter

SKRIVNOST MANTER – predavanje in petje Manter
Naše misli in um so močno orodje, ki odločajo kako bomo doživljali svoje življenje in nenazadnje kam ga bomo usmerili. Negativni ustroj zunanjosti zlahka vpliva na nekontroliran um. Resnica uma je, da potrebuje nenehen nadzor in da je glavna sestavina, ki lahko naše življenje spremeni v strah, skrbi in negotovost ali pa v zaupanje, mir in radost.
Ni naključje, da v srčici vsake duhovne poti ali religije najdemo ponavljanje visoko vibracijskih Božanskih imen, ki pomagajo nadzorovati um, ga usmerjati iz zunanjosti v notranjost in ga preoblikovati v pozitivnega, konstruktivnega in umirjenega prijatelja.
Vabljeni na predavanje o mantrah, na katerem bomo spoznali njihovo globino ter odkrili skrivnost preobrazbe, ki se dogaja skozi njihovo ponavljanje. Predavanje bomo zaključili s skupinskim petjem manter, preko katerega bomo izkusili nektar izjemnih brezčasnih in največjih manter ter nemirni um prepustili vodstvu ljubečega srca.
Po dogodku se lahko pridružite skupinski starodavni tehniki OM Chanting, pri kateri se bomo za 45 minut potopili v brezmejnost svetega zvoka OM.
OM Chanting prinaša fizično, čustveno in duševno zdravje. Vibracijski valovi, ki jih ustvari krog, se razširijo v dvokilometrskem radiju in ustvarijo harmonično, mirno okolje in enost med ljudmi in naravo.
OM še naprej odmeva v telesih udeležencev, tudi ko se krog zaključi in jim omogoči, da delijo dobre vibracije kamorkoli gredo. Praksa spodbuja notranji mir, pozitivnost, mentalno jasnost, čustveno svobodo in fizično zdravje.
Dogodek je organiziran v sodelovanju z Ljudsko Univerzo Slovenska Bistrica v sklopu Tedni vseživljenjskega izobraževanja.
KDAJ : petek, 2. 10. 2020, 17.00 – 18.30, predavanje in petje Manter; 18.30 – 19.30 , OM Chanting
KJE: Trg svobode 20 ( spodnja dvorana ), Slov. Bistrica
KDO: Rosanda Verglez in Manica Maček
CENA: donacijski prispevek
PRIJAVE: shivani.bhaktimarga@gmail.com ali tel.041 834 045
Iskreno vabljeni!