11 – dnevni proces PRANIČNI UM, PRANIČNO TELO s Swami Bhai

KAJ JE 11-DNEVNI PROCES
11-dnevni proces vključuje poglobljeno prakso pranične zavesti, praničnega uma in praničnega telesa. Ta proces predstavlja čudovito intenzivno notranje potovanje do lastne božanskosti, ki ga vodi Swami Bhai in ga deli že več kot 10 let. Na stotine ljudi po vsem svetu se je udeležilo 11-dnevnega procesa in ga doživelo kot prelomnico v svojem življenju. Z vstopom v to notranjo avanturo se bo nekaj bistveno spremenilo.
Med tem potovanjem bomo uživali samo v sokovih, ki telesu zagotavljajo veliko energije, hkrati pa minimalno obremenjujejo prebavo. Izkusimo tudi suhi post. S tem ustvarjamo presežek energije, ki omogoča čiščenje, zdravljenje in okrevanje na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni. Poleg tega se telo nauči hraniti z bolj subtilnimi in blagodejnimi energijami. Gre za proces povezovanja z drugimi realnostmi in Bitjem.
KDO JE SWAMI BHAI
SWAMI BHAI je mnogim znan pod imenom Victor Truviano, ki že šestnajst let živi na prani. V knjigi Babaji stanje preprosto pove:” V določenem trenutku našega obstoja, bo vsak od nas imel pranično telo in pranično zavest.”
Swami Bhai izvaja tudi MEDITACIJE V TIŠINI. Med tem umikom posreduje iniciacijo Babaji stanja v tihi meditaciji. To je delitev tišine, ki je onkraj razumevanja.
Swami Bhai pravi: »Opustite tukaj in zdaj. Biti prisoten pomeni biti v času, prostoru in to lahko povzroči veliko oviro, če znanje izvira samo iz učenja. Biti v prisotnosti pomeni dovoliti kozmosu, da se zgodi skozi nas, brez omejitev, pogojev, iz modrosti To je zgovorna razlika med biti prisoten in biti v prisotnosti.”
Odlomek iz knjige Babaji stanje:
Babaji je načelo vsega in sama večnost, od tam se začne tisto, čemur pravimo duhovnost.
Je tema, v kateri lahko prižgemo svojo luč,
tišina, v kateri lahko ustvarjamo svojo glasbo,
praznina, ki jo lahko poslikamo s svojimi barvami.
INFORMACIJE IN POGOJI ZA PRIJAVO NA 11-DNEVNI PROCES BABAJI STATE:
• Trajanje: od 3. septembra do 13. septembra 2024
• Kraj dogodka: Apartmaji Planina pod Šumikom, Planina pod Šumikom 19, 2316 Zgornja Ložnica
• Cena: 1400 €, vključuje delavnice z Swami Bhai, bivanje in uživanje sokov.
• Ob prijavi se plača akontacija 250 € na račun, LIAM ŠEBINEK, račun SI56 0410 7024 6904 706, SWIFT KBMASI2X.
• Plačilo akontacije je pogoj za prijavo. Pri plačilu akontacije je namen plačila
“11-dnevni proces”.
• Za vsa vprašanja in pojasnila pišite na E-mail: liam.sebinek@gmail.com
Toplo dobrodošli!