Skrivnosti zdravega življenja – raziskovanje Ajurvede z dr. Judith

SKRIVNOSTI ZDRAVEGA ŽIVLJENJA – RAZISKOVANJE AJURVEDE

Vsi si želimo živeti zdravo. Zdrav duh v zdravem telesu omogoči plodna tla, da duša cveti in najde svoj namen. Toda, kako to doseči?

Živimo v času, ko smo preobremenjeni z veliko (protislovnimi) informacijami o tem, kaj naj bi bilo dobro za nas, kaj bi morali ali ne bi smeli narediti za svoje zdravje.
S tem bombardiranjem informacij se prerosto pozablja zelo pomembna stvar: Da se resnično spoznamo. Vsi smo edinstveni, vsi imamo svoje prednosti in slabosti kot tudi različne potrebe. Kar je dobro za eno osebo, morda ne bo delovalo za drugo.
Vsi imamo moč zdravljenja v sebi. Če spoznamo sebe in svoje potrebe, postane resnična skrb zase naravna stvar in lahko resnično ozdravimo, smo srečni, uspevamo. Fizično, duševno, čustveno in duhovno.

Ajurveda (beseda pomeni znanje ali znanost o življenju) je starodavni zdravstveni sistem iz Indije, ki izvira iz starih božanskih spisov, Ved, in nas uči ravno tega.
Je tako medicinski sistem kot zelo praktična “znanost o vsakdanjem življenju”.
Skozi razumevanje telesa-duha-duše in interakcije z naravo / vesoljem nas uči, da bolje skrbimo zase. Ayuveda za to ponuja veliko orodij, kot so uporaba prehrane, vsakodnevne rutine, zeliščna zdravila, tretmaji telesa (kot so oljne masaže in tretmaji z vitalno energijsko točko), vaje (kot je joga), dihalne tehnike, meditacija in sadhana (duhovna praksa ).

Delavnica ob koncu tedna je uvod v obsežno temo ajurvede.

Na voljo bosta 2 seji po 4 ure, razdeljeni na 2 dneva. Prvi dan bomo raziskali osnovne koncepte ajurvede (osredotočanje na lastnosti narave, prepoznavanje posamezne konstitucije in prebavnega sistema);
drugi dan bo tekla beseda o tem, kako uporabiti ajurvedska načela v našem vsakdanjem življenju (prilagojena prehrana in vsakodnevna rutina (Dinacharya)).

Po tem poučevanju boste lahko začeli uporabljati ajurvedo v svojem vsakdanjem življenju in življenju svojih bližnjih. Učencem joge je lahko to koristno orodje, ki ga lahko uporabljajo pri lastni praksi joge, učiteljem joge pa kot dodatek k svojim zdravilnim praksam.
Prosimo, upoštevajte: to ni usposabljanje za ajurvedskega terapevta.

KDO : Dr. Judith Aartsma je nizozemska zdravnica, ki povezuje moderno medicino z brezčasno modrostjo naravnih, predvsem vzhodnih zdravilnih sistemov (ajurveda, TCM, naturopatija).
Resnično zdravljenje je umetnost. Poznavanje telesa, uma in duha ter poti narave je pomembno in pomaga, da se odpravimo na pot samoodkrivanja in odkrijemo potencial samozdravljenja, ki je prisoten v vsakem bitju. Vendar samo znanje ni dovolj. Za resnično zdravje potrebuje globoko osebno potovanje in tesno povezanost s Seboj.
Dr. Judith ponuja nasvete in smernice v tem procesu. Prijatelji, ki so jo poimenovali nomad in derviš, ponuja individualna svetovanja in delavnice v različnih krajih in državah, kot so Nemčija, Nizozemska, Turčija in Grčija, pa tudi na spletu in ponuja celostni pristop k zdravju in zdravljenju. Pred kratkim je zaključila 14-mesečni projekt in ostala v svojem gurujevem ašramu v Nemčiji.

Obiščete jo lahko s kakršnimi koli vprašanji v zvezi s svojim zdravjem (fizičnim / čustvenim / duhovnim), tako preventivnim kot kurativnim.

Njen pristop je oseben in naraven, kadar koli je to mogoče.
Prilagajanje osebne prehrane in življenjskega sloga je bistvenega pomena pri integrativnem pristopu in po potrebi se uporabljajo naravne terapije.

Dr. Judith je globoko hvaležna svojemu Satguru Paramahamsa Vishwananda za njegovo večno ljubezen in vodstvo, svojim učiteljem ajurvede, Franklinu Lafourju in dr. Vasant Lad, za posredovanje znanja, pa tudi številni drugi učitelji na njeni poti.
Trdno prepričana, da je vse eno, želi premostiti sodobne in tradicionalne sisteme, različne kraje in kulture.
Za več informacij: Judithaartsma@gmail.com
Facebook: Dr.Judith Aartsma – umetnost zdravljenja

KDAJ : delavnica Ayurvede bo potekala dva dneva; SOBOTA IN NEDELJA, 26.& 27.9.2020, 9.00 – 13.00
V popoldanskih urah bo dr. Judith nudila individualne Ajurvedske preglede

CENA: za prijave na delavnico do 24.9. = 72 eur, na dan delavnice = 108 eur.
CENA INDIVIDUALNIH PREGLEDOV – poglobljeno ( 90 min ) = 108 eur

( na individualni pregled se lahko prijavite tudi brez obiska delavnice )

PRIJAVE OBVEZNE:
manicamacek@gmail.com, tel. 041 834 045

 

Toplo dobrodošli.

 

OM Shanti.

 

 

Dnevi odprtih vrat in Vpisi v 3-mesečne tečaje joge

Dragi jogisti,

 jesen trka na vrata in z veseljem vas ponovno vabimo v hišo joge.

-> DNEVI ODPRTIH VRAT:

OM Yoga center nudi različne tradicionalne jogijske stile, od umirjenih do dinamičnih. V kolikor bi jih radi preizkusili vi ali povabili novinca, bo na voljo brezplačna vadba v sredo in četrtek, 23. & 24.9.2020, po sledečem razporedu:

– sreda, 23.9., 18.00 – 19.00 = Ashtanga vinyasa; Gabrijela
– sreda, 23.9., 19.00 – 20.00 = Klasična Hatha joga; Gabrijela
– sreda, 23.9., 20.00 – 21.00 = Jutranja joga; Manica
– četrtek, 24.9., 17.00 – 18.00 = Joga za otroke; Boža
– četrtek, 24.9. ,18.00 – 19.00 = Joga za hrbtenico, Urša
– četrtek, 24.9., 19.00 – 20.00 = Dinamična Vinyasa flow ; Urša
– četrtek, 24.9., 19.00 – 20.00 = OM Chanting; Rosanda ( spodnja dvorana )
– četrtek, 24.9., 20.00 – 21.00 = Klasična Hatha joga; Tjaša

S seboj prinesite joga podloge ( armaflekse ).

Prijave so zaradi omejenega števila obvezne na email: manicamacek@gmail.com , tel.041 834 045.

-> VPISI V NOVE 3-MESEČNE TEČAJE JOGE:

Veseli nas, da vas lahko ponovno povabimo v redne, 3-mesečne tečaje ( 12 obiskov ). Obiske lahko po želji kombinirate.

Urnik : http://www.omyogacenter.si/urnik/

Cene:

– Zaposleni, 90 eur

– Nezaposleni, študentje, upokojenci, 80 eur

– Joga za otroke, 27 eur / mesec

– OM Chanting, donacije

NOVOST: ponovno se vrača joga tudi za naše najmlajše, JOGA ZA OTROKE od 3. – 9.leta starosti. Joga za otroke je sicer izredno dinamična, vednar kljub temu pri otrocih razvija fizični in psihični nivo, krepi umirjanje, fokus, gibčnost, motoriko, sprošča fizične in psihične napetosti, dviguje samopodobo in spoštovanje ter krepi medosebne odnose.

Jesenski 3-mesečni tečaj bo potekal od 28.9. do 18.12.2020.

Varnostni ukrepi: število mest na vadbah bo omejeno na 12 udeležencev. Upoštevali bomo razdaljo 1.5m, ob vstopu v joga center je potrebno nositi masko in razkužiti roke. S seboj prinesite svojo joga podlogo ( armafleks ).

Toplo dobrodošli. OM Shanti

Vaš OM Yoga center team

Tečaj meditacije – Simply Meditation

TEČAJ MEDITACIJE – SIMPLY MEDITATION

Meditacija je lahko preprosta in z lahkoto učljiva. Tečaj Simply meditacija ( SimMed ) je zasnovan za vsakodnevno zaposlene osebe, ki želijo živeti bolj uravnoteženo in pristno življenje.

Med tečajem spoznamo nabor različnih vaj / tehnik, ki jih lahko uporabljamo med svojimi dnevnimi aktivnostmi ali v svoji vsakodnevni meditaciji. Tehnike imajo različne namene in učinke – nekatere pomirjajo, nekatere prečiščujejo, nekatere nam pomagajo, da v življenju čutimo več ravnovesja in ljubezni.

Že nekaj minutna vsakodnevna vadba nam pomaga umiriti um, izkušati več ljubezni ter sočutja do sebe in drugih, nevtralizirati burna čustva in zmanjšati medosebne konflikte. Redna vadba okrepi nevtralnost na stres, imunski sistem in živčni sistem.

Predhodno znanje ali izkušnje niso potrebne.

Zaradi fizične oddaljenosti, se lahko tečaju pridružite tudi ONLINE preko Zoom aplikacije.

Tečaj bo potekal v ponedeljek, 10.8.2020, 18.00 – 21.00 z Manico Maček.

Cena: 65 eur.

Informacije in prijave:
shivani@bhaktimarga.si
ali tel. 00386 (0)41 834 045

Več o Simply Meditaciji: TUKAJ

Toplo dobrodošli v svet joge.

OM Shanti.

 

Delavnica Project Mantra – Preusmeri svoj um

Dragi jogisti,

 

vadba joge vpliva na naše telo, um, čustva in doživljanje življenja.

Um je lahko naš največji prijatelj ali sovražnik.

Dobra hrana za um, kot je ponavljanje Mantre ( Božanskega imena ), je učinkovit način za nadzor nad nemirnim umom. Skozi redno ponavljanje se um nauči osredotočati na pozitivno, namesto na nenehno notranje obsojanje.

V nas se prebuja več samozavesti, veselja in sreče.

Delavnica Project Mantra – Preusmeri svoj um bo potekala v petek, 7.8., 17.00 – 19.00, z Nejo Dover.

Dogodek je brezplačen, donacije zaželene.

Več o Project Mantra: https://bhaktimarga.si/project-mantra/

 

Toplo dobrodošli v svet joge.

OM Shanti.

Spletni blagoslov ( Daršan ) učitelja Paramahamsa Vishwanande

Dragi jogisti,

 

ali ste že kdaj pogledali v oči duhovnega Učitelja?

Ko se vzpenjate po stopnicah v dvorano OM Yoga centra, vas spremljajo na zidu slike Učiteljev, ki so nam predali znanje in ljubezen joge.

Namen, kot tudi končni cilj joge je spoznanje Atme, Božanskosti, znotraj nas.

 

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda je Mojster, ki je spoznal Boga in stalno živi v enosti z Božanskim. Živi v osrčju Evrope. V zadnjih časih, ko je fizični stik omejen, po spletu daje blagoslove = Daršane.

Daršan pomeni videti, biti viden v Božanskosti znotraj nas. Pomeni ‘božanski pogled’.  Vpogled v Božanskost je neponovljiva izkušnja s polno realiziranim Učiteljem, ki posamezniku pomaga fizično, čustveno in duhovno napredovati.

Darshan Paramahamsa Vishwanande odpira srce za brezpogojno ljubezen, ki jo vsak posameznik doživi enkratno.

Je brezplačen dogodek, potreben je le računalnik s kamero, ali telefon s kamero, ter instalirana brezplačna Zoom aplikacija.

Paramahamsa Vishwananda bo dal spletni daršan posebej za Slovenijo in njene sosednje države v TOREK, 4.8., ob 18.00.

Prijave:TUKAJ

**Ob prijavi se boste na spletni strani najprej registrirali in na svoj e-naslov prejeli povezavo za potrditev registracije, nato se boste lahko na dogodek prijavili. Nadaljnja navodila za namestitev aplikacije Zoom na vaš računalnik in telefon, boste prejeli na vaš e-naslov s prevodom v slovenski jezik. Celoten dogodek bo preveden. Za kakršnakoli vprašanja in pomoč sem vam na voljo, Manica ( 041 834 045 ).

Želimo vam nepozabno doživetje.

 

Počitniška vadba joge, OM Chanting, tečaj Atma Kriya Yoge in Simply Meditation

POČITNIŠKA VADBA, OM CHANTING, ATMA KRIYA YOGA, SIMPLY MEDITATION

Dragi jogisti,

-> Počitniška vadba je v teku. Pridružite se ji lahko kadarkoli, saj poteka v mesecih juliju, avgustu in septembru.

Primerna je tako za začetnike kot izkušene jogiste.

Poteka dvakrat tedensko:
– vsako SREDO, 19.00 – 20.30, različne zvrsti joge z različnimi učiteljicami
– vsak ČETRTEK, 19.00 – 20.30, Vinyasa flow z Uršo.

Cena 4 obiskov je 35 eur. Termini se lahko poljubno koristijo tekom celega poletja glede na vaše obveznosti in dopust.
Enkratni obisk, cena 10 eur.
Vpisi potekajo vedno pred začetkom vadbe.

V primeru lepega vremena bo možnost vadbe tudi na vrtu za OM Yoga centrom.

-> OM Chanting:

Dobrodošli v krog najvišje vibracije, OM, ki prinaša fizično, čustveno in duševno zdravje. Vibracijski valovi, ki jih ustvari krog, se razširijo v dvokilometrskem radiju in ustvarijo harmonično, mirno okolje in enost med ljudmi in naravo. OM še naprej odmeva v telesih udeležencev, tudi ko se krog zaključi in jim omogoči, da delijo dobre vibracije kamorkoli gredo.

Tekom poletja poteka krog OMC vsak petek, od 19.00 – 20.15., v dvorani pod joga centrom ali zunaj na vrtu.
Je brezplačna tehnika, donacije zaželene.

-> Tečaj Atma Kriya Yoge:

Na poti svojega življenja iščemo in hrepenimo po mirnem pristanu večne radosti. Zaradi narave našega uma tekamo v nemiru naokoli in prosimo ljudi, stvari, za delček izkušanja te radosti.
Utrujeni, z nemirnim umom in zaprtim srcem, preživljamo življenje v upanju na boljši jutri.

Atma Kriya Yoga je naše ljubezensko razmerje, odnos z Božanskim. Sestavljena je iz množice tehnik, kot so ponavljanje mantre, meditacije, pranajame itd., ki nam skupaj pomagajo očistiti naš mentalni nivo in težke oklepe okoli naših src, ki smo si jih zgradili s pomočjo naših želja in materialne identifikacije z svetom čutil.

Atma Kriya Yoga odpira srce transformacijski moči ljubezni in pomaga vnesti zavestnost duše v vsakodnevne aktivnosti. Redna praksa pomaga, da si ves čas povezan z virom življenja, ki je znotraj nas. AKY je klic srca, večne ljubezni.

Podarjena je tudi Shaktipat iniciacija, ki odklene poln potencial tehnik in ščiti ter vodi tiste, ki jo izvajajo. Poleg tega prebudi Božansko svetlobo, ki spi znotraj čaker in zagotavlja uspeh tehnik.

Tečaj AKY se tekom poletja izvaja tudi individualno.

Več: https://bhaktimarga.si/atma-kriya-yoga/

Za podrobnejše informacije pišite ali pokličite na 041 834 045 ( Manica ).

-> Tečaj Simply Meditation:

Danes vsi potrebujemo orodja, ki nam pomagajo ohranjati notranje ravnovesje v naših napolnjenih urnikih.
Meditacijske tehnike, s katerimi se bomo seznanili na tečaju, so zelo preproste in se jih z lahkoto naučimo ter uporabljamo v vsakdanjem življenju.

Tehnike Simply Meditation nam dajejo več energetske napolnjenosti, mirnosti, zdravja in sposobnosti učinkovitega delovanja. Pomagajo nam umiriti um in usmeriti pozornost v naše duhovno srce.

Naučijo nas, kako kontrolirati um, namesto da um kontrolira nas.

Tečaj SimMed se tekom poletja izvaja tudi individualno.

Več: https://bhaktimarga.si/simply-meditation/

Za podrobnejše informacije pišite ali pokličite na 041 834 045 ( Manica ).

Želimo vam prijetno ter radostno poletje.

Vaš OM Yoga center team.

  

 

 

Počitniška vadba v juliju, avgustu, septembru

POČITNIŠKA VADBA V JULIJU, AVGUSTU, SEPTEMBRU

Dragi jogisti,

Počitniške vadbe v mesecu juliju, avgustu in septembru potekajo nemoteno vsako sredo in četrtek.

– sreda: Hatha joga ali Ashtanga Vinyasa ali Joga za hrtbenico
– četrtek: Vinyasa flow.

Še zmeraj se upoštevajo varnostna navodila NIJZ, ki so izobešena ob vstopu v joga center.
S seboj prinesite svoje joga pripomočke ( armafleks, koca,… ). Pripomočki v joga centru se po vsaki uporabi razkužujejo.

Toplo dobrodošli.

OM Shanti

🧘‍♀️🧘‍♂️📿🕉❤️

#yoga, #meditation, #yogaeveryday, #summeryoga, #hathayoga, #vinyasaflow, #health, #peace, #love, #bliss.

Tečaj Atma Kriya Yoge, 27. in 28.6.2020

TEČAJ ATMA KRIYA YOGE V SLOVENSKI BISTRICI ALI ONLINE
– sobota & nedelja, 27. & 28.6.2020 –
( for English scroll )

Na poti svojega življenja iščemo in hrepenimo po mirnem pristanu večne radosti. Zaradi narave našega uma tekamo v nemiru naokoli in prosimo ljudi, stvari, za delček izkušanja te radosti.
Utrujeni, z nemirnim umom in zaprtim srcem, preživljamo življenje v upanju na boljši jutri.

Vse dokler naša duša, naš večni spremljevalec in opazovalec življenja, ne pokliče po trajni Ljubezni. Izvor naše duše, Atme, je ljubezen, saj smo iz nje nastali.

Atma Kriya Yoga je naše ljubezensko razmerje, odnos z Božanskim. Sestavljena je iz množice tehnik, kot so ponavljanje mantre, meditacije, pranajame itd., ki nam skupaj pomagajo očistiti naš mentalni nivo in topiti oklepe okoli naših src, ki smo si jih zgradili s pomočjo naših želja in materialne identifikacije z svetom čutil.

Atma Kriya Yoga odpira srce transformacijski moči ljubezni in pomaga vnesti zavestnost duše v vsakodnevne aktivnosti. Redna praksa pomaga, da si ves čas povezan z virom življenja, ki je znotraj nas.
AKY je klic srca, večne ljubezni.

Podrobnosti in prijave na plakatu.

_____________________

ATMA KRIYA YOGA COURSE IN SLOVE.BISTRICA OR ONLINE
– Saturday & Sunday, 27. & 28.6.2020 –

On the journey of our live, we seek and long for a peaceful bay of eternal joy. Due to the nature of our mind, we run around in turmoil and ask people, things, for a crumb of that joy.
Tired, with a restless mind and a closed heart, we live life hoping for a better tomorrow.

Until our soul, our eternal companion and observer of life, calls for lasting Love. The origin of our soul, Atma, is love, as we were born of it.

Atma Kriya Yoga is our love relationship, our relationship with the Divine. It consists of a multitude of techniques such as chanting mantras, meditation, pranayama, etc., which together help us cleanse our mental level and melt the armor around our hearts that we have built through our desires and material identification with the world of senses.

Atma Kriya Yoga opens the heart to the transformative power of love and helps to bring the consciousness of the soul into daily activities. Regular practice helps you to be connected to the source of life within us at all times.
AKY is the call of the heart, of eternal love.

Details and registration on the poster.

#yoga, #meditation, #mahavatarbabaji, #atmakriyayoga, #divinelove, #justlove, #atma, #bliss, #peace, #devotion.

 

ZAHVALA – Humanitarni Dan Joge, sobota, 20.6.2020

ZAHVALA – HUMANITARNI DAN JOGE, SOBOTA, 20.6.2020

Dragi obiskovalci,

vsi, ki ste se včeraj udeležili in podprli Humanitarni Dan joge ter s tem pripomogli k bolj zdravemu, mirnemu in ljubečemu življenju nas vseh, hkrati pa pomagali zbirati sredstva za socialno ogroženo družino v Slov. Bistrici, se vam iz srca zahvaljujemo. Skupne donacije so prinesle 205 eur.

V podporo Materi naravi smo zasadili drevo, hruško, ki bo nudila sadove vsem obiskovalcem OM Yoga centra.

Zahvala tudi veganskim chefom, Ekološki kmetiji Ajda, Bernardi, Poloni in Neži, ki so skrbele za našo zdravo, vegansko okrepitev med delavnicami.

Hvala Mitji Jakinu, ki je z Alpha & Omega posteljo skrbel za našo regeneracijo in globoko sprostitev.

Opis dogodka: https://facebook.com/events/2999102470177109/

Želimo vam obilo zdravih, mirnih in srčnih poletnih dni.

Vaš OM Yoga center team

#yoga, #meditation, #humanitarian, #yogaeveryday, #love, #divinelove, #health, #peace, #joy, #bliss, #humanitarianyogaday, #vegan, #care, #plantingtree, #relaxation.

Humanitarni Dan Joge

HUMANITARNI DAN JOGE

‘Tisti, ki čuti ljubezen, jo želi dajati, gojiti, širiti, slaviti in jo vse bolj in bolj globoko živeti.’
– Paramahamsa Vishwananda –

V časih tehtanja naših vrednot in razmišljanja o pomenu življenja hrepenimo po stiku s seboj, ljubezni in notranji umirjenosti.
Celodnevni dogodek HUMANITARNI DAN JOGE bo vsakemu obiskovalcu ponudil različne vsebine iz področja joge.
Poskrbeli bomo tako za otroke, izkušene jogiste kot tudi tiste, ki se z jogo spoznavate prvič .

Program dogodka:

11.00 – 12.00 = Joga za otroke ( Boža Indali )
12.00 – 13.00 = Delavnica Žareče srce – Vinyasa flow ( Urška Umek )
13.00 – 14.00 = Saditev drevesa
14.00 – 15.00 = Delavnica protistresna Yin yoga ( Gabrijela Klasinc)
15.00 – 16.45 = Delavnica Babaji Surya Namaskar ( Rosanda Verglez )
16.45 – 18.00 = OM Chanting ( Rosanda Verglez )
18.00 – 19.00 = Potovanje k Božanskemu – predavanje o Atma Kriya Yogi in vodena meditacija ( Manica Maček )
19.00 – 20.00 = Meditativni večer petja manter ( Samai Karakuma )

TERMIN: sobota, 20.06., od 11.00 – 20.00

LOKACIJA: OM Yoga center, Trg svobode 20, Slovenska Bistrica (delavnice bodo potekale na vrtu in v dvoranah joga centra )

PRISPEVEK: donacije, ki se bodo ob koncu dogodka predale socialno ogroženi družini v Slovenski Bistrici

KONTAKT in INFORMACIJE: manicamacek@gmail.com, tel: 041 834 045

Pridružite se lahko posameznim delavnicam ali celotnemu programu. Prijave na določene delavnice bodo obvezne, zato sledite objavam v dogodku.
Pri izvedbi dogodka bomo upoštevali varnostna navodila NIJZ.

Poskrbljeno ne bo samo za dušo, ampak bodo na voljo tudi slastne veganske jedi.

Toplo dobrodošli.

OM Shanti.

_______________________________

HUMANITARIAN YOGA DAY

‘One who feels love wants only to share it, to expand it, make it grow, to celebrate it and live it more and more deeper and deeper.’
– Paramahamsa Vishwananda –

In times of pondering our values ​​and thinking about the meaning of life, we look for a contact with ourselves, inner love, and serenity.
The all-day event HUMANITARIAN DAY OF YOGA will offer each visitor various contents of yoga.
It will be takek care of childrens, experienced yogis as well as those who are new to yoga, needs.

Event program:

11.00 – 12.00 = Yoga for children (Boža Indali)
12.00 – 13.00 = Workshop Glowing Heart – Vinyasa flow (Urška Umek)
13.00 – 14.00 = Planting a tree
14.00 – 15.00 = Anti-stress Yin yoga workshop (Gabrijela Klasinc)
15.00 – 16.45 = Babaji Surya Namaskar Workshop (Rosanda Verglez)
16.45 – 18.00 = OM Chanting (Rosanda Verglez)
18.00 – 19.00 = Journey to the Divine – lecture on Atma Kriya Yoga and guided meditation (Manica Maček)
19.00 – 20.00 = Meditative evening of chanting mantras (Samai Karakuma)

DATE: Saturday, 20.06., From 11.00 – 20.00

LOCATION: OM Yoga center, Trg svobode 20, Slovenska Bistrica (workshops will be held in the garden and in the halls of the yoga center)

CONTRIBUTION: donations that will be handed over to a socially endangered family in Slovenska Bistrica at the end of the event

CONTACT and INFORMATION: manicamacek@gmail.com, tel: 041 834 045

You can join individual workshops or the entire program. Registration for certain workshops will be mandatory, so follow the announcements in the event.
The NIJZ safety instructions will be followed during the event.

Not only will the soul be catered for, but delicious vegan dishes will also be available.

Warm welcome.

OM Shanti.